Vážení rodiče a přátelé školy,

omluva_oprava
Omlouvám se za způsobené komplikace.

obracíme se na Vás s prosbou o trpělivost se školním www stránkami.

Problémy s naším webem vznikly v minulém pololetí, kdy byl redakční systém phpRSS a servery poskytovatele našeho webu napadeny hackerským útokem. Nejrychlejším řešením bylo tehdy přesunout stránky na některou z volných domén, kde bychom zajistili alespoň dostatečnou funkcionalitu stránek, byť za cenu zpomalení a objevení se nepříliš hezké reklamy. Změna prostoru však s sebou přinesla neočekávané potíže s možností upravovat starší texty (např. o škole, aktuální zájmové útvary aj.), které vznikly v době, kdy byl systém umístěn u bývalého poskytovatele. Proto dnes nejsou některé z “informativních” článků o škole aktuální.

Vzhledem k dovoleným se nám bohužel v průběhu prázdnin nepodařilo dotáhnout spuštění nových webových stránek již od 1. 9. 2014.

Aby stránky co nejdříve fungovaly a vždy přinášely co nejaktuálnější zprávy z dění ve škole, proběhne v nejbližší době plánovaná změna redakčního systému. Současně jsme zadali grafickému studiu vytvoření nového vzhledu školních stránek.

Od večera 3.9. tedy plánujeme první odstávku webu, kdy převedeme stránky do nového, moderního redakčního systému. Věříme, že se nám povede přelití stránek do dočasné podoby co nejrychleji a že již nejpozději od tohoto pátku budou stránky, i když v omezenější míře, fungovat. Finální podoba stránek by měla být hotova do konce září 2014 po naprogramování nového vzhledu.

Omlouváme se, pokud Vám nefungující stránky přinesou nějaké problémy a ještě jednou Vás prosíme v nejbližších dnech o trpělivost.

Děkujeme za pochopení

Roman Tlustoš, ředitel školy