Školní výlet Březová 2015

Na konci dubna se vypravila necelá stovka žáků druhého, ale i vybraní žáci prvního stupně naší školy do největšího adrenalinového parku, který se nachází v Březové u Třebíče.
Účelem našeho výletu nebyl pouze onen adrenalinový zážitek a zasloužená odměna za dobře odvedenou školní práci, ale naším druhotným záměrem bylo stmelení našich žáků napříč ročníky.
O tom, jak se nám podařilo skloubit obojí, se můžete přesvědčit v nǎsí fotogalerii.
Ale teď už se pojďme podívat na průběh a aktivity našeho pobytu. Hned po příjezdu jsme byli ubytováni celkem ve třech chatách, které byly vystavěny v duchu venkovských srubů.
Program pod vedením vyškolených odborníků na sebe nenechal dlouho čekat, hned po obědě jsme byli rozděleni do větších skupinek, kterých se ujali naši instruktoři.
Náš program, Adventure, v sobě zahrnoval několik adrenalinových aktivit jako například: airsoft, vysoká lana (rozumějme lanová atrakce, která sahala téměř k nebesům), projížďka na koních, skok do prázdna, paintball (vskutku jeden z těch nejadrenalinovějších zážitků pro všechny), sjezd na raftech (nebojte se, milí rodiče, voda nebyla hluboká a utonutí opravdu nehrozilo, to spíše promáčení až na kost), aktivity v teamparku, které byly zaměřeny na schopnost teamové spolupráce, lezecká stěna, kterou jsme mohli vyzkoušet hned ve dvou variantách (fyzicky méně naročná, nižší varianta a pro ty odvážnější se v samém středu Stanu, tak se naše působiště oficiálně nazývalo, tyčila několik desítek metrů vysoká lezecká stěna) a také jsme si mohli vyzkoušet střelbu z luku.
Velmi přijemným překvapením pro nás byla diskotéka s pravými světelnými a kouřovými efekty a samozřejmě nesměl chybět i DJ, který zahrál na naše přání nejednu píseň.
A co by to bylo za poslední noc, kdyby nás nečekalo nějaké dobrodružství, na které jen tak nezapomeneme? Hádejte! Doslova jsme si hráli s ohněm! Byli jste někdy svědky opravdové Fire Show? My doposud také ne! Věřte, že podívaná to byla fenomenální a nezapomenutelná.
Závěrem bych chtěla poděkovat za velmi náročnou přípravu celé akce našemu panu učiteli Vladanu Kupsovi, který prokázal své vynikajicí organizační schopnosti, ale i dalším z pedagogického sboru (Elišce Musilové, Ludmile Fidlerové, Věře Pacíkové, Aleši Otýpkovi).
Bez Vás by celý náš pobyt nebyl ani zpoloviny plný toho správného adrenalinu a jiných veselých příhod.
Tak zase příští rok! Už teď se těšíme!