Zveme vás na rodičovskou kavárnu s tématem: Různé děti mají různé potřeby

Vážení rodiče, milí přátelé školy,

srdečně Vás zveme do premiérové Rodičovské kavárny, která se uskuteční ve středu 30. 5. 2018 od 17 hod. ve studovně ve školní budově na Husově 17. Naším cílem je vytvořit platformu pro neformální setkávání rodičů/veřejnosti s vedením školy, učiteli či zajímavými osobnostmi, jejichž činnost souvisí se školstvím. Na první Rodičovské kavárně vystoupí Šárka Miková, psycholožka s 20 lety zkušeností v oblasti výchovy, vzdělávání, osobního rozvoje a práce s týmy. Ve své praxi využívá Teorii typů, díky níž lze odhalovat zdroje vnitřní motivace a oceňovat rozdílnost lidských povah. Šárka je autorkou knihy „Nejsou stejné – Jak díky Teorii typů porozumět dětem i sami sobě“, která se právě objevila na pultech knihkupectví (více o autorce a její knize najdete v anotaci semináře v příloze).

Seminář je zdarma. Přijďte na dobrou kávu a něco k zakousnutí. Zároveň se můžete např. dozvědět, jaké potřeby se ukrývají za různými projevy chování dětí a jak na ně reagovat.

Přihlásit na seminář se můžete přes tento odkaz:  https://goo.gl/forms/mZN9U5eN5YheU6p82

Délka trvání semináře bude cca 2 hod. Na semináři si také můžete zakoupit knihu Šárky Mikové „Nejsou stejné – Jak díky Teorii typů porozumět dětem i sami sobě“ (cena 649,- Kč)

.