Adaptační kurzy pro šesťáky v Křižanově

Minulý týden proběhly adaptační kurzy pro šesté ročníky. Zázemí jsme měli v rekreačním středisku Křižanov, kde nás čekaly pohodlné pokoje, dobré jídlo a moc hezky se o nás vsichni starali. Celý týden nám krásně svítilo sluníčko, a my jsme mohli být pořád venku. Aktivity, kterých jsme se zúčastnili, nám pomohly k tomu, abychom se stali stmelenějším kolektivem a také abychom se poznali jako kamarádi. Hry byly zaměřeny na společnou komunikaci, spolupráci a posílení vzájemné důvěry. Nakonec jsme celý náš pobyt zhodnotili. Odkaz na fotografie naleznete dole a pokud vás zajímá jaké byly ohlasy, zde si můžete přečíst některé naše odpovědi:

Co byste si z adapťáku odnesli s sebou do třídy?

“Vzala bych si do třídy naše společné zážitky.”, “Já bych si vzal radost.”, “Spolupracování, kamarádství, bojování za jeden tým.”, “Sebou do třídy bych si vzala smysl pro humor a všechny zážitky.”, “Chtěla bych si odnést to, že jsme uměli spolupracovat a naslouchat si.”

 

V čem by ses chtěl/a zlepšit?

“Větší sebevědomí.”, “Být zticha, když někdo mluví.”, “Chtěl bych se zlepšit v zapojování ve skupinkách.”, “Já bych se chtěla zlepšit v tom, aby jsem tolik nekřičela.”, “Chtěla bych se zlepšit v komunikaci a tím i vztahu s ostatními.”

 

Jaký byl tvůj nejlepší zážitek z adapťáku?

“Líbily se mi všechny hry, ale nejvíc se mi líbila hra – zem je láva.”, “Když jsem dostal lanem do hlavy.”, Líbilo se mi, jak jsme spolupracovali.”, “Největší zážitek je eskymácký baseball.”, “Pro mě byl největší zážitek hra s papíry, protože jsme spolupracovaly.”

 

          

Více fotografií zde:

6. A: https://1drv.ms/f/s!AuZXMUJqHu9zsgXtQMg0w54TuKNj

6. B: https://1drv.ms/f/s!AuZXMUJqHu9zsm_4hlVgSxm1ZJvI